Kamers

Slaapkamers

« 1 van 4 »

Lunatree beschikt over een bijzonder originele en karaktervolle suite op de 1ste verdieping, die bestaat uit 2 grote aanpalende kamers. De eerste kamer die uitkijkt op de Melaan, is de master bedroom. Met uitzicht op de Sint-Romboutstoren,  is deze kamer uitgerust met een tatami tweepersoonsbed. 

« 1 van 2 »

De tweede aanpalende kamer beschikt over een comfortabele zetel die vlot wordt omgevormd tot een tweepersoonsslaapbank. Deze kamer kijkt uit op een gezellig dakterras. U kan er tijdens de zomermaanden ontbijten of gezellig buiten zitten. De suite is geschikt om tot 4 personen te ontvangen. Bij een één- of tweepersoonsbezetting bieden we dus ook de volledige suite aan. Een extra kinderbedje is op vraag beschikbaar.

Badkamer

De badkamer is stijlvol en minimalistisch ingericht. Er is een diep Philippe Starck bad met sproeier. Natuurlijk heeft de badkamer ook een wastafel, bidet en wc. De badkamer is gelegen op het tussenverdiep. De suite beschikt over een privé-badkamer,  stijlvol en minimalistisch ingericht met ligbad, wc en wastafel.

Ontbijt

We bieden u een Engels ontbijt aan met de typische AGA-toasts. U kan ook kiezen voor een eigen samenstelling van het ontbijt. De gastheer laat u kennismaken met lekkere producten uit de streek. Het ontbijt wordt geserveerd in de keuken aan de AGA of, op verzoek, op het dakterras of in de binnentuin.